Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2010 20:17 - Да спиш с душата си
Автор: phunkepixie Категория: Лични дневници   
Прочетен: 354 Коментари: 0 Гласове:
1



Вярвам, че когато човек заспи, душата му си пропрява път навън, оглежда се за секунда, за да се увери, че никой буден няма да я види и ако територията е чиста - ХОП, и дим да я няма. Веднъж измъкнала се от усмирителната си риза, й поникват от онези ангелските пухкавки, бели крилца, но ъпгрейднати с ултра бързо реактивно двигателче, което да я отведе за секунди на всяко едно от пътешествията й (на които присъстваш и ти между другото). Вече свободна, тя си прави каквото поиска, с който си поиска, където си поиска и никой..освен Някой не може да я спре. Когато този Някой се намеси, стават неочаквани неща. Този някой е Подсъзнанието. То живее там, където скриваш страховете си, съмненията си, миналите си разочарования, неосъзнатите болезнени истини, недовършените планове и неосъществените си мечти. То се храни с тях. То е кошчето, където Душата изхвърля отпадъците си. Но в състояние на сън, то има огромна сила, която пленява душата и диктува историята, в която я забърква. Когато обаче тя е достатъчно силна, може и да не се подчини. Това са моментите, в които не искаме никога да се събуждаме..Защото душата знае най-добре къде да избяга с теб.
Тук искам публично да се оплача от моята покорна душа и болното ми подсъзнание, което я контролира! Искам да я призова да се бори и да не му се дава! Баста! И аз искам красиви сънища!
- Наистина..спри да му се подчиняваш, моля те!
- Ще се опитам!
- Разпери крилца просто..
- Да..
- Отведи ме на някое хубаво място, съблечи страха си и нека поплуваме заедно в кристалната лагуна на мечтите ни!
- Искам..
- После ще влезем в пещерата зад водопада, ще запалим огън от магия и чудеса и ще си говорим за древни тайни, ще пишем приказки, ще рисуваме по стените. Моля те, ела с мен! Можеш да ме заведеш някъде на високо..по-високо от всяка реалност. Можем да потанцуваме със звездите, а може и да ни споделят тайни за сътворението на света! Остани при мен! Нека избягаме там, където ни обичат..и жадни погледи да се разтварят в нас! Там, където материята няма значение, а само чувството за допир. Можем да се оставим в онези нежни ръце, които галят вълшебно.. в онези устни, които целуват ефирно! Можем да тичаме по поляните, да се гоним с пеперудите и да търсим четирилистни детелини! Можем още толкова много неща.. Просто ела!
- Идвам! Чакай ме!
- Ще те чакам..както винаги! Без теб не искам да заспивам!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: phunkepixie
Категория: Лични дневници
Прочетен: 61403
Постинги: 15
Коментари: 6
Гласове: 35
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930